tirsdag den 9. marts 2010

Dagens og weekendens outfit

Her er jeg i påskefarver og mine nye hovedtelefoner, som fungerer perfekt. Så har jeg fået en ny forårsjakke fra Only i den lækreste farve(Som jeg iøvrigt fik hende til at pille af mannequinen da den var den sidste). Nederdel og t-shirt er fra H&M og skoene fra Vagabond og armbåndet fra Pieces.


Og lige et outfit fra weekenden, hvor jeg var uden computer. Kjole fra Asos, strømper fra Sneaky Fox og ruskindsskoletter fra Topshop.

3 kommentarer:

 1. Ej hvor er jeg bare dårlig til at finde tid til din blog. Og jeg som har en hjemme-uge med hævede mandler og det hele. Lover at følge lidt med nu.

  Mette, du har fandme nogle vilde ben! Det er lige til at blive helt surt over :P

  Påskefarverne er enormt lækre til dine egne farver!

  Du må, like, lave en bog eller sådan noget, eller komme herover så jeg kan fotorafere dig. NOGET må du i hvert fald gøre.

  xx Mai

  SvarSlet
 2. Mai min pige, hyggeligt at se dig her i blogland. Du dukker bare fordi når du har tiden Og jeg sender helbredende tanker til dig og dine mandler. Og tak for dine altid søde komplimenter, du kan altid opmuntre mig kan du.

  Jeg vil gerne gøre NOGET og herregerne besøge dig og dit kamera :P Ærgede mig også helt over at jeg ikke kan komme til Jylland til tøjbytteaften, bare lige for at sige hej til dig.

  -Mette

  SvarSlet

Disclaimer

Nogle billeder på denne blog kan være taget fra andre sites. De bruges kun til illustrative formål, og er ikke ment som overtrædelse af copyrights.