onsdag den 7. april 2010

H&M Garden, igen igen.

Nåh, H&M har endeligt fået snøvlet sig sammen til at sende den sidste kjole jeg manglede fra H&M Garden collection - den råhvide kjole med fuffelifuf ved barmen. Jeg elsker den ikke ligesom jeg elsker den røde rosenkjole, så skal lige overveje om jeg skal sende retur. Synes lige jeg ser lidt rigeligt formløs ud i den.

9 kommentarer:

 1. Jeg synes altså at den er super yndig til dig!

  SvarSlet
 2. Jeg afbestilte min efter at have mærket og set den i butikken. Jeg synes den var så smuk på billedet hos H&M, men irl blev jeg godt nok skuffet.
  Du bærer den dog pænt, men jeg ville ikke synes den var en "keeper" :/
  Rosenkjolen er klart smukkest! :)

  SvarSlet
 3. Enig med Jekatarina. Den er super smuk på dig, men kunne forestille mig rosen er så meget smukkere, og hvorfor beholde en semi flot kjole :) ?

  www.blikfanget.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Tak for kommentarerne piger, altid rart med lidt feedback udefra. :) Har lige fået min american apparel-pakke og der var det hele heldigvis keepers, yay! :D

  SvarSlet
 5. Jeg synes den får dig til at se mega bred ud forneden (hvilket jeg jo ved du ikke er). Jeg synes ikke det er en keepper. Jeg synes faktisk mest jeg har set lidt større piger med den, hvor jeg synes den sad godt. På alle de slanke piger (inkl dig) jeg har set med den har jeg synes den sad underligt.

  Jeg synes du skal sende den tilbage. Især i forholdtil hvor fantastisk rose kjolen er på dig.

  SvarSlet
 6. Fuck det var lidt underligt formuleret - håber det gav mening ;)

  SvarSlet
 7. Tak for kommentaren Jeanett og ja jeg ved præcis hvad du mener. Føler mig også ret kvabset i den :P Så den må tilbage, jeg får alligevel ikke gået i den, når den ikke føles helt rigtig.

  SvarSlet
 8. Jeg er enig med Jeanett. Den poser mærkeligt og får dig til at se bred ud. :)

  Jeg sender den også selv retur i dag, fordi den bare ikke sad helt fint.. Kjolen er nu ellers køn for sig selv. :)

  SvarSlet
 9. Herligt at ku' gå lidt for en komfirmand ellers?
  Synes, du var SÅ smuk i rosen... den har er vist lidt hmm, synd ellers for synes os' den var utrolig smuk på billederne!

  SvarSlet

Disclaimer

Nogle billeder på denne blog kan være taget fra andre sites. De bruges kun til illustrative formål, og er ikke ment som overtrædelse af copyrights.