torsdag den 29. juli 2010

The bitch is back

Eller noget. Men nu har jeg bestemt mig for at starte min blog lige så stille og roligt op igen, fordi selvom jeg har travlt med specialet fra helvede - så savner jeg lidt at få afløb fra alle de meget ligegyldige tanker og billeder jeg brænder inde med.

Og iøvrigt så er jeg meget træt af denne her varme(ja jeg ved godt det næsten er ulovligt at sige), men jeg foretrækker altså efteråret. Med mindre selvfølgelig jeg tilbringer hele sommeren på en lækker badestrand, så ville varmen være helt okay. Men når man skal tilbringe hver evigt eneste dag på et indelukket kontor er det irriterende. Spændende ikk' :)

Nåh men jeg kan lige starte med at flashe mit nyeste køb fra Nelly.com, på udsalg for kun 210 kr, og jeg synes bare den har den flotteste farve og er syet i et dejligt let materiale.Og her er min elskede jakke fra Gina Tricot jeg købte for nogle uger siden, jeg har altid ønsket mig sådan en jakke, siden jeg så Grease første gang, så nu er jeg så lykkelig for den, at jeg overvejer at købe den i Navy og Bordeux også. Den koster iøvrigt kun 199 kr.


4-6-5-8 who shall we decapitate!Centreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Disclaimer

Nogle billeder på denne blog kan være taget fra andre sites. De bruges kun til illustrative formål, og er ikke ment som overtrædelse af copyrights.